Gerson Main + Suzan & Freek

U bevindt zich hier: Home » Voorstellingen » Detail

  • Per maand
  • Op datum
Gerson Main + Suzan & Freek Gerson Main + Suzan & Freek

Info & Tickets

Datum:

za 20 mei 2017

Aanvang:

20:00 uur

Prijs:

Voorverkoop: € 15,00
Deurverkoop: € 18,00

Zaal:

Popzaal

Genre:

Pop

Ga je mee? VCalendar
20
Mei
Gerson Main + Suzan & Freek:

Hij was al lekker bezig met Akwasi, maar Gerson Main wilde ook eens kijken wat er zou gebeuren als hij zou gaan voor de titel Beste Singer-Songwriter.

Het resultaat is inmiddels bekend. Gerson haalde de finale en tourt sindsdien door Nederland met zijn album: De Slechtste Singer-Songwriter van Nederland.
Inderdaad, Gerson Main noemt zijn nieuwe album De Slechtste Singer-Songwriter van Nederland. De reden? ‘Een onderbuikgevoel’, zegt Gerson. 

In een akoestische setting worden covers uit vrijwel elk genre op een overtuigende en eigen wijze gebracht door Suzan & Freek.

In oktober gingen Suzan & Freek wereldwijd viral nadat hun akoestische cover van 'Don't Let Me Down' (origineel: The Chainsmokers) werd ontdekt door niemand minder dan The Chainsmokers zelf. Het Amerikaanse producers-duo, in 2016 goed voor drie nummer 1-hits, plaatste de cover op hun eigen Facebook-pagina. Het bericht, begeleid met de tekst 'WOW THIS MADE US TEAR UP', werd binnen 12 uur een half miljoen keer bekeken en is inmiddels ruim 70.000 keer geliked.

 

« Terug naar overzicht
Dru Cultuur Fabriek

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'Gerson Main + Suzan & Freek'. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

Verzenden

Inschrijven wachtlijst

Zet in agenda

Zet deze voorstelling in uw persoonlijke agenda

Verzenden