Knight Area + Projection

U bevindt zich hier: Home » Voorstellingen » Detail

  • Per maand
  • Op datum
Knight Area + Projection Knight Area + Projection

Info & Tickets

Datum:

za 03 jun 2017

Aanvang:

20:00 uur

Prijs:

Voorverkoop: € 15,00
Deurverkoop: € 18,00

Zaal:

Popzaal

Genre:

Progrock

Ga je mee? VCalendar
03
Jun
Knight Area + Projection:

Opgericht in 2004 door componist/toetsenist Gerben Klazinga is Knight Area middels succesvolle albums en optredens wereldwijd uitgegroeid tot een vaste waarde in symfonisch en (neo-)progressief getinte rock. Tijdens deze show presenteert de band hun nieuwe album 'Heaven and Beyond'

Op voorgaande albums werkte de band samen met o.a. Arjen Lucassen (Ayreon, Star One, The Gentle Storm) en Charlotte Wessels (Delain) en sinds de sinds het toetreden van gitarist Mark Bogerts en bassist Peter Vink (Q65, Finch, Ayreon) heeft de band een hechte line-up gevonden. En die liegt er niet om! Zowel op album als op het podium is de band niet bang hun virtuoze spel te etaleren, maar doet dat altijd in dienst van de song. Na eerdere albums te hebben uitgebracht op het gerenommeerde Amerikaanse Laser’s Edge label, zoekt de band het nu dichter bij huis. De door Joost van den Broek (Epica, After Forever, Wende Snijders) geproduceerde opvolger van het vorige album ‘Hyperdrive’ gaat ‘Heaven and Beyond’ heten en komt volgend jaar op 10 februari uit.

Voorafgaand aan deze show zal Projection het podium betreden. Deze Achterhoekse prog band maakte afgelopen najaar veel indruk met hun eerste plaat in een volgepakt Astoria Winterswijk. Tegen juni komt de band met deze plaat en nieuw materiaal naar Ulft. 

« Terug naar overzicht
Dru Cultuur Fabriek

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'Knight Area + Projection'. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

Verzenden

Inschrijven wachtlijst

Zet in agenda

Zet deze voorstelling in uw persoonlijke agenda

Verzenden